ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

BMW Σειρά 1 DTM Sport Edition και M4 DTM Champion Edition

m4_dtmΑν δεν το καταλάβατε, ο φετινός τίτλος των οδηγών στο DTM πήγε στους Βαυαρούς φέτος και αυτοί, για να γιορτάσουν την επιτυχία του Marco Wittmann, παρουσιάζουν δύο νέες, ειδικές εκδόσεις.

series1_dtmΞεκινώντας από τη σειρά 1, η έκδοση DTM Sport Edition έρχεται να αντικαταστήσει το πακέτο M Sport, που δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο από τον προσεχή Νοέμβριο. Οι διαφορές, σε σχέση με αυτό, εστιάζονται στους νέας σχεδίασης τροχούς των 18 ιντσών, στα φώτα Xenon και στη στιλπνή, μαύρη επένδυση του εσωτερικού. Κατά τα άλλα, τα δύο πακέτα παραμένουν ίδια.

Αν τώρα αυτό σας φαίνεται λίγο, η BMW φρόντισε να δώσει και κάτι ακόμα πιο σπέσιαλ. Ο λόγος για την ειδική έκδοση της M4, DTM Champion Edition. Τα μόλις 23 κομμάτια που θα παραχθούν, προς τιμή του #23 αγωνιστικού αυτοκινήτου του φετινού πρωταθλητή, έχουν δεχτεί τις ιδιαίτερες φροντίδες της BMW Individual. Πιο συγκεκριμένα, όλα θα έχουν τον ίδιο εξωτερικό χρωματισμό, με μία αντίθεση λευκού και μαύρου, το οποίο διατρέχουν πολύχρωμες ρίγες.

m4_dtm2Οι τροχοί θα είναι 19 ιντσών, ενώ αρκετά μέρη του αυτοκινήτου, όπως η οροφή, οι καθρέφτες και διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα θα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό πάλι, οι αλλαγές περιλαμβάνουν ορισμένες επενδύσεις από alcantara και ανθρακονήματα, καθώς επίσης ένα σειριακό αριθμό, συνοδευόμενο από την υπογραφή του Marco Wittmann σε εμφανές μέρος.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!