ΑΓΩΝΕΣ

Μπαίνει στην Formula 1 η Audi από το 2016(;)

Le Mans 2014

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει σχετικά με την πρόθεση της Audi να μπει επιτέλους στο παιχνίδι του μαγικού κόσμου της Formula 1! Σενάριο που αφορά τη συμμετοχή με δικό της μονοθέσιο και κινητήρα, αρχής γενομένης από το 2016!

Το ενδεχόμενο εμπλοκής του VW Group στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ακούγεται εδώ και αρκετά χρόνια. Όμως με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς και της μονάδες ισχύος με τους υπέρ-τροφοδοτούμενους κινητήρες 1.6 lt, το έδαφος είναι πιο πρόσφορο από ποτέ. Δεν αποκλείεται λοιπόν μετά τη Honda που επιστρέφει του χρόνου ως προμηθευτής κινητήρων για τη McLaren, να δούμε σύντομα και την Audi.

Σύμφωνα με το βρετανικό Autoexpress η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη. Ως «παράπλευρη απώλεια» αυτού του project, η μάρκα από το Ίγκολσταντ θα αφήσει τους αγώνες αντοχής όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία – έχοντας από το 2000 κερδίσει 13 φορές, όντας ο πρώτος κατασκευαστής που κέρδισε με diesel κινητήρα αλλά και με πρωτότυπο υβριδικής τεχνολογίας! Όχι τυχαία αφού φέρεται να υπάρχει πίεση από… ψηλά στον όμιλο, να ανοίξει ο δρόμος για την «αδερφή» Porsche που επέστρεψε φέτος στη συγκεκριμένη αρένα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!