ΑΓΩΝΕΣ

GP ΗΠΑ: ένα πραγματικό show – ταχύτερος ο Hamilton στα δοκιμαστικά

austin-preview-a640

Στο Ώστιν του Τέξας υπάρχουν πολλοί ταύροι και εξίσου ικανοί γελαδάρηδες. Υπάρχει επίσης και μια υπερσύγχρονη καινούργια πίστα το COTA (Circuit of the Americas) όπου την Κυριακή (σ.σ: απευθείας μετάδοση στις 22:00, Alpha, ΟΤΕ) θα γίνει για 3η φορά αγώνας F1.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 μπαίνει στην τελική και πιο άγρια μορφή του. Στους τρεις τελευταίους αγώνες που θα διεξαχθούν μέσα στο Νοέμβριο σε ΗΠΑ (2/11), Βραζιλία (9/11) και ΗΑΕ (23/11) θα μοιραστούν 100 βαθμοί καθώς ο τελευταίος αγώνας δίνει διπλούς βαθμούς. Ο Hamilton προηγείται στη βαθμολογία με διαφορά 17 βαθμών από το Rosberg. Σα κάτι να έχει αλλάξει μετά τη σύγκρουση που προκάλεσε ο Γερμανός στο Σπα καθότι μετά το Βέλγιο ο Βρετανός έχει πάρει 4 νίκες σερί σε Ιταλία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Ρωσία.

austin14-diagramme640tallΟ Rosberg θέλει όσο τίποτα να σπάσει αυτό το σερί στο Ώστιν. Το Circuit of the Americas είναι από τους πιο νέους προορισμούς στο καλεντάρι της F1, θα γίνει αγώνας για 3η φορά εκεί. Στην πρεμιέρα το 2012 κέρδισε ο Hamilton, ενώ πέρυσι κυριάρχησε ο Vettel. Η F1 επέστρεψε πρόπερσι ύστερα από 5 χρόνια στις ΗΠΑ με το GP του Τέξας στην ολοκαίνουργια πίστα του Ώστιν. Οι ΗΠΑ είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές για κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes, Renault, Infiniti αλλά και για ειδικούς κατασκευαστές σπορ μοντέλων όπως οι Ferrari, McLaren, Lotus. Πιθανόν κάθε αναφορά στο Αμερικάνικο GP να σας παραπέμπει στη θρυλική πίστα της Ινδιανάπολης, καθότι μέρος του οβάλ τμήματος χρησιμοποιήθηκε για τη φιλοξενία του αγώνα από το 2000 μέχρι και το 2007.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!