ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

HELLA: Ο λειτουργικός και σωστά συντηρημένος φωτισμός αυξάνει την οδική ασφάλεια.

H HELLA ως ειδικός στον φωτισμό, ξεκινάει την καμπάνια φωτισμού με την έναρξη της χειμερινής περιόδου και εστιάζει στο θέμα της ασφάλειας.

HELLA_cardriver_lightcheckΗ σωστή και τακτική συντήρηση του φωτισμού βελτιώνει την ορατότητα στο δρόμο και δεν είναι σημαντικό μόνο για τη δική σας οδήγηση. Όταν οι προβολείς δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τύφλωσης του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας και την πρόκληση ατυχήματος. Η HELLA υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος τομέων μέσω ποιοτικών προϊόντων φωτισμού, τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων.

Το σύνθημα για τους οδηγούς είναι: “Το καλύτερο κομμάτι στην οδήγηση: Είναι να φτάνεις με ασφάλεια”. Οι κίνδυνοι στους δρόμους μπορούν να γίνουν γρήγορα αντιλιπτοί μόνο εάν έχουμε λειτουργικό και σωστό φωτισμό στο όχημα μας. Στο microsite της HELLA www.hella.com/cardriver, οι οδηγοί μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της HELLA, πληροφορίες σχετικά με το θέμα του φωτισμού του οχήματος και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση. Η HELLA υποστηρίζει το aftermarket και τα συνεργεία μέσα από ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊόντων φωτισμού για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Για οδηγούς επαγγελματικών οχημάτων, το aftermarket, τα συνεργεία και τους διαχειριστές στόλου ισχύει το ίδιο: η καλή και τακτική συντήρηση του φωτισμού είναι απαραίτητη όταν βρίσκεσαι στο δρόμο. Επιπλέον, η αξιοπιστία και το κόστος παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο καθώς τα φώτα δεν πρέπει να παύουν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών. Οι λύσεις φωτισμού της HELLA συνδυάζουν και τα δύο αυτά κριτήρια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις λύσεις μπορούν να βρεθούν στο www.hella.com/truck . Η ιστοσελίδα περιέχει ένα νέο φιλμ και άφθονες λεπτομερείς πληροφορίες για τα συνεργεία, τους εμπόρους και για τους οδηγούς επαγγελματικών οχημάτων μεγάλων αποστάσεων. Η εφαρμογή Addlight είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.hella.com/apps . Περιέχει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την σειρά προϊόντων βοηθητικών προβολέων της Hella.

Η καμπάνια απευθύνεται και στο γεωργικό τομέα, διότι μόνο ο πλήρως λειτουργικός φωτισμός του οχήματος επιτρέπει αποτελεσματική εργασία και εξαλείφει πιθανούς κινδύνους. Για το σκοπό αυτό η HELLA παρέχει εκτενείς πληροφορίες για το φωτισμό των γεωργικών μηχανήματων στο microsite www.hella.com/agriculture. Εκτός από πληροφορίες προϊόντων, πολλά online εργαλεία είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του Eliver (www.hella.com/eliver ), το οποίο συγκρίνει τη κατανομή της δέσμης των προβολέων εργασίας ή τον διαμορφωτή προβολέων εργασίας (www.hella.com/worklight-configurator), που επιτρέπει τον συνδυασμό προβολέων και δοκιμών τους με τη βοήθεια προβολής 360°. Επιπλέον, η εφαρμογή Worklights app σε συνδυασμό με το νέο φυλλάδιο για προβολείς εργασίας της HELLA παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες τεχνολογίες φωτισμού.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!