NEA

Νέα Porsche Cayenne GTS με 440 άλογα

H γερμανική φίρμα παρουσίασε τη νέα Cayenne GTS η οποία τέλη του μήνα θα κάνει το ντεμπούτο της στο κοινό της έκθεσης του Λος Άντζελες…

2015 Porsche Cayenne GTS (5)Η Porsche περιγράφει τη συγκεκριμένη έκδοση της Cayenne ως ένα σπέσιαλ σπορ μοντέλο και στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε τον Walter Rohrl να οδηγεί το γερμανικό SUV με ανάλογο τρόπο. Το σασί της GTS βρίσκεται κατά 20-24 mm χαμηλότερα στο έδαφος, με 20άρες ζάντες και «αγριεμένα» φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογα GTS περιποίηση με μπόλικη αλκαντάρα και τα σχετικά λογότυπα ισχύος.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός διπλοτούρμπινος V6 των 3,6 lt που αποδίδει επιπλέον 20 PS (συνολικά στους 440) και 85 Nm παραπάνω (συνολικά στα 600). Χάρη στην ελαφρά αυξημένη ισχύ, οι επιδόσεις είναι βελτιωμένες με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 5,2 sec (5,1 με το προαιρετικό Sport Chrono) με την τελική να φτάνει τα 262 km/h. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με την GTS η Porsche λανσάρει την μικρότερη νέα V6 έκδοση ίδιας χωρητικότητας με 300 PS και αυτόματο 8άρι Tiptronic S με επιτάχυνση στα 7,7 sec για το 0-100 και τελική στα 230 km/h. Στην Γερμανία η Cayenne GTS θα διατίθεται από τον Φεβρουάριο από 98.152 ευρώ και η μικρότερη V6 έκδοση από 65.427 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!