ΑΓΩΝΕΣ

Raikkonen: Μισώ αυτή την κατάσταση!

GP ITALIA F1/2014

Είναι βέβαιο πως το κλίμα στο αγωνιστικό τμήμα της Ferrari απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ιδανικό…

Με το Vettel να έχει συμφωνήσει αλλά να μην ανακοινώνεται η πρόσληψή του, τον Alonso υπ’ ατμόν και το Raikkonen σκιά του εαυτού του, η Ιταλική ομάδα παραπαίει και όπως όλα δείχνουν θα περιοριστεί φέτος στην 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ο Raikkonen που εκκινούσε 9ος στο Ώστιν υποχώρησε στην 13η θέση και τερμάτισε ένα γύρο πίσω από το νικητή Lewis Hamilton τη στιγμή που ο Alonso με την άλλη Ferrari τερμάτισε στη θέση από την οποία εκκινούσε (6ος).

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Raikkonen ήταν κακόκεφος: «Όπως στην Ιαπωνία έτσι και εδώ δώσαμε μάχη με την υποστροφή ότι κι αν επιχείρησα δεν μπόρεσα να την ξεφορτωθώ. Οπότε στον αγώνα μας κατέστρεφε τα ελαστικά”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!