NEA

Και τετρακίνητη η Jaguar F-Type [vid]

H F-Type αποκτά μία νέα έκδοση με τετρακίνηση η οποία παρουσιασθεί σε περίπου μία εβδομάδα στην έκθεση αυτοκινήτου, στο Λος Άντζελες…

Jaguar F-Type with all-wheel drive (4)H Jaguar διανύει την καλύτερη εποχή της και στο πλάνο της περιλαμβάνεται η διεύρυνση της γκάμας της από τα 6 έως τα 14 μοντέλα/εκδόσεις. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και η τετρακίνητη εκδοχή της F-Type, η οποία στη περίπτωση της R Coupe χρειάζεται 3,9 sec για το 0-96 (όπως μετράνε οι Αμερικάνοι το 0-60 mph) με αποτέλεσμα να είναι 0,1 sec ταχύτερη από την αντίστοιχη πισωκίνητη εκδοχή της. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε το «προμοτάρισμα» της F-Type AWD στην έρημο Hakskeen Pan της Νότιου Αφρικής, εκεί όπου σε δύο χρόνια η βρετανική ομάδα του Bloodhound SCC θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στα σχετικά μας άρθρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!