ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ken Block αποκαλύπτει το Hoonigan RTR

Ken Block Honnicorn RTR (3)

Λίγο πριν το official release του έβδομου Gymkhana video, o Monster Energy οδηγός και Hoonigan Racing Division megastar Ken Block αποκαλύπτει το νέο του αυτοκίνητό του στην SEMA στο Las Vegas.

Το αυτοκίνητο έχει βασιστεί σε μια Ford Mustang του 1965 κι όλες οι μετατροπές έγιναν στο ASD Motosports στην Charlotte της Βόρεια Carolina. To αυτοκίνητο υπέστη αρκετές μετατροπές από την RTR και την ASD Motorsports. Κάτω από το καπό -το κάτω είναι επίφαση, καθώς ο μίσος σχεδόν κινητήρας εξέχει- είναι έναν V8 6.700 κυβικών, που αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 850 άλογα. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η Mustang είναι τετρακίνητη, κάτι όχι σύνηθες για αυτοκίνητο που βασικός του προορισμός είναι το drift.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου ειναι επηρεασμένος από την καινούργια γενιά των μοντέλων WRC και DTM. Έτσι έχει φαρδύνει με τις κατάλληλες προεκτάσεις που είναι κατασκευασμένες μερικώς από ανθρακόνημα, κάτι που ισχύει και για το θηριώδη πίσω διαχύτη μαζί με την τεράστια αεροτομή, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι ζάντες των 20 ιντσών.

“Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα να αποκαλύψω αυτό το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στην SEMA, στο booth της Ford,” δήλωσε ο Block. “Αυτό είναι ένα project που δουλεύω εδώ και δύο χρόνια. Ήξερα πως το να δουλέψω με τον Vaughn Gittin Jr. και την ομάδα του ήταν η σωστή επιλογή για αυτό το project, αφού η Mustang είναι ο κόσμος τους. Οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και το πόσο πολύ το έχουν προσέξει πραγματικά με ενθουσιάζει. Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι το καλύτερο Gymkhana αυτοκίνητο που είχα ποτέ.”

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!