ΑΓΩΝΕΣ

GP Βραζιλίας, ένα βήμα πριν το φινάλε;

H Formula 1 επιστρέφει στη θρυλική πίστα του Ιντερλάγος στη Βραζιλία, που φέτος φιλοξενεί τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο Nico Rosberg δεν έχει τίποτα να χάσει σε αντίθεση με το Lewis Hamilton που του αρκεί η δεύτερη θέση…

massa-brazil13-burnout640Οι δυο μονομάχοι του τίτλου, Χάμιλτον και Rosberg με τη διαφορά ανάμεσά τους στους 24 βαθμούς ενώ απομένουν 75 βαθμοί να μοιραστούν στους δυο τελευταίους αγώνες σε Ιντερλάγος και Γιας Μαρίνα είναι έτοιμοι για το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που απομένουν για την κατάκτηση του τίτλου. Αναφερόμαστε φυσικά σε δοκιμές και αγώνα στα δυο GP. Πλέον ο Χάμιλτον που έχει 10 νίκες στο ενεργητικό του φέτος δε χρειάζεται να κερδίσει ξανά, του αρκούν δυο δεύτερες θέσεις για να στεφθεί για 2η φορά πρωταθλητής στην καριέρα του.

Η πρώτη ήταν στο Ιντερλάγος με δραματικό τρόπο το 2008. Δε γίνεται όμως φέτος μαθηματικά να πανηγυρίσει και πάλι την κατάκτηση του τίτλου στο Ιντερλάγος ο Hamilton γιατί ακόμη κι αν νικήσει με το Rosberg εκτός βαθμών η διαφορά τους θα φτάσει στους 49 βαθμούς. Δεδομένου ότι στον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι οι βαθμοί μετράνε διπλοί οπότε ο νικητής θα πάρει 50 δεν βγαίνει πρωταθλητής αυτή την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!