NEA

Skoda Octavia G-TEC από 18.140€

2014 Skoda Octavia Combi G-TEC

Η νέα ŠKODA Octavia G-TEC εξοπλίζεται με κινητήρα 1.4 TSI απόδοσης 110hp, ο οποίος λειτουργεί με φυσικό αέριο (CNG) και εναλλακτικά με αμόλυβδη βενζίνη.

SKODAΟι επιδόσεις της νέας  Octavia G-TEC εντυπωσιάζουν καθώς με αποκλειστική χρήση CNG η αυτονομία φτάνει τα 410 km με ένα και μόνο ανεφοδιασμό με την κατανάλωση να βρίσκεται στα 3,5 kg/100 km. Με τιμή CNG στα 0,971€/kg το κόστος χρήσης μεταφράζεται σε μόλις 3,4 €/100 km (!), ενώ ο κάτοχος δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας καθώς η εκπομπή CO2 περιορίζεται στα μόλις 97 g/km. Στην λειτουργία με αμόλυβδη βενζίνη η αυτονομία αγγίζει τα 920 km και συνολικά, η Octavia G-TEC μπορεί να διανύσει έως και 1.330 km με ένα πλήρη ανεφοδιασμό.

SKODA-OCTAVIA-G-TEC-3Οι δύο δεξαμενές CNG  έχουν συνολική χωρητικότητα 97 λίτρα ή 15 kg υπό πίεση 200 bar. Είναι τοποθετημένες σε ειδικό και υψηλής αντοχής πλαίσιο κάτω από το χώρο αποσκευών, δίχως να επηρεάζεται η κορυφαία πρακτικότητα του αυτοκινήτου. Ακόμη και στις εκδόσεις CNG η νέα Octavia προσφέρει τους κορυφαίους χώρους στην κατηγορία της με την χωρητικότητα του χώρου αποσκευών να φτάνει τα 460 λίτρα (στη limo) ή τα 480 λίτρα (στο combi).

SKODA-OCTAVIA-G-TEC-4Οι εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης, συνδυάζονται χωρίς καμία παραχώρηση στην οδηγική απόλαυση της νέας Octavia και αποτελούν πρότυπο στην κατηγορία τους! Η μέγιστη ροπή των 200 Nm είναι διαθέσιμη από τις μόλις 1.500 σ.α.λ, ενώ η Octavia G-TEC επιταχύνει σε 10,9’’ για το 0-100 km/h με τελική ταχύτητα στα 195 km/h.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Πανόπουλος, διευθυντής Marketing της Βιαμαρ ΑΕ, αποκλειστικού εισαγωγέα των αυτοκίνητων ŠKODA στη χώρα μας, «στις μέρες μας, το CNG είναι μια πρακτική οδός για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης. Με την χρήση CNG, ικανοποιούμε τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις των πελατών μας, με οικονομικά και ολοκληρωμένα από κάθε άποψη οχήματα».

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τον σχετικό τιμοκατάλογο της Octavia G-TEC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!