ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκάλυψη για το Volkswagen Golf R Variant

golf_r_variant

Δεν γνωρίζουμε αν ζήλεψε τη δόξα των Audi RS Avant, για πρώτη φορά όμως στην ιστορία του μοντέλου, η VW αποφάσισε να προσφέρει την κορυφαία έκδοση του Golf R σε Variant αμάξωμα.

Το Golf R Variant αποκαλύφθηκε στο διαδίκτυο λίγες μόνο μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του, στη διεθνή έκθεση του Los Angeles. Όσο για το κοινό του, δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά ότι απευθύνεται σε οικογενειάρχες, αν και σίγουρα οι χώροι του επαρκούν και με το παραπάνω.

golf_r_variant2Εμφανώς «ντοπαρισμένο» σε σχέση με τα συμβατικά Variant, διαθέτει μεγαλύτερες αεροεισαγωγές εμπρός, με ανάλογους τροχούς και έναν αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, που στις άκρες του ξεπροβάλλουν δύο διπλές χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Κάτω από το καπό του κρύβει ένα δίλιτρο TSI σύνολο, ισχύος 300 ίππων και ροπής 380 Nm. Αυτό συνοδεύεται από ένα εξάρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

golf_r_variant3Ένα βαθύ πάτημα του γκαζιού από στάση θα κάνει τον οδηγό του αυτοκινήτου να κολλήσει στο ημιμπάκετ κάθισμα από alcantara, βλέποντας το ταχύμετρο να περνά στην τριψήφια περιοχή του σε μόλις 5,1 δλ. Όσο για την τελική ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Στα στοιχεία που δανείζεται από το τρίθυρο Golf R είναι και το σύστημα επιλογής προφίλ, που επεμβαίνει στη χαρτογράφηση του κινητήρα και άλλων μερών του αυτοκινήτου, έχοντας 4 διαφορετικές διαμορφώσεις, Eco, Normal, Individual και Race. Το νέο Golf R Variant αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!