NEA

Νέο Chrysler 300 στο Λος Άντζελες

CHRYSLER-300-NEW-1

Όπως είναι φυσικό ένα αμερικανικό μεγάλο μοντέλο δεν θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα παρά μόνο στην έκθεση του Λος Άντζελες…

To 300 της Chrysler είναι ένα εμβληματικό μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει πριν από χρόνια -τότε που η αγορά σήκωνε τέτοιου είδους αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού- και ως Lancia Thema. Εκτοπισμένο, πλέον, εκτός Ευρώπης, η νέα γενιά εξακολουθεί να κινείται από τον ατμοσφαιρικό V6 3.6 με 296 PS/352 Nm, ο οποίος στην ισχυρότερη έκδοση S ανεβαίνει στα 305 PS/357 Nm. Στην κορυφή βρίσκεται η έκδοση με τον V8 Hemi των 5.700 cc με 369 PS/533 Nm. H κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς (η βασική έκδοση θα είναι διαθέσιμη και με τετρακίνηση), ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνει στο υπόλοιπο σασί.

Ουσιαστικά, το νέο Chrysler 300 αποτελεί μία εξέλιξη του προηγούμενου μοντέλου με εμφάνιση που παραπέμπει σε ένα εκτενές facelift (φαρδύτερη μάσκα, νέοι προβολείς και προφυλακτήρες), ενώ το στιλ του συμβαδίζει με το επίσης καινούργιο 200. Στο εσωτερικό μπορεί να μην έχουν αλλάξει οι βασικές γραμμές όμως στην κεντρική κονσόλα υπάρχει πλέον μια οθόνη από την οποία ελέγχονται οι περισσότερες λειτουργίες καθώς και η πρόσβαση στο internet, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι πλέον μια οθόνη TFT. Σημαντική αλλαγή είναι και η αντικατάσταση του επιλογέα ταχυτήτων από έναν περιστροφικό διακόπτη που θυμίζει μοντέλα της Jaguar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!