NEA

Πόσα άλογα θα έχει το νέο Opel Corsa OPC;

Opel showcases the Corsa OPC Line

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες το νέο Corsa OPC θα είναι ακόμη ισχυρότερο φτάνοντας τα 210 άλογα!

OPEL-CORSA-OPC-3Πριν από μερικές μέρες οδηγήσαμε το νέο Corsa (προσεχώς και η δοκιμή επί ελληνικού εδάφους), ενώ τον Μάρτιο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό το ισχυρότερο Corsa παραγωγής. Το οποίο τελικά θα διαθέτει τούρμπο 1.600άρη μοτέρ αλλά θα αποδίδει 210 άλογα (10 περισσότερα από όσα είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο). Η επιπλέον ιπποδύναμη δημιουργεί μια σχετική απόσταση -π.χ. από το VW Polo GTI ή το Ford Fiesta ST που έχουν 192 και 182 άλογα αντίστοιχα- και προσεγγίζει τα πιο premium 2-λιτρα Audi S1 και Mini Cooper S.

Την μετάδοση στους εμπρός τροχούς με μπλοκέ διαφορικό θα περνά αποκλειστικά μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Από κει και πέρα θα υπάρχει φυσικά φουλ αεροδυναμικό πακέτο προκειμένου να ξεχωρίζει από τα πιο ταπεινά μοντέλα της γκάμας, πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση και βέβαια πολύ καλές επιδόσεις, καθώς το 0-100 υπολογίζεται πως θα ολοκληρώνεται σε 7,0 sec με τελική ταχύτητα κοντά στα 230 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!