ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρωτότυπο Mini Citysurfer [vid]

Αυτή την φορά η γερμανική εταιρία καταφέρνει να προσελκύει το ενδιαφέρον στο L.A., όχι με κάποιο τετράτροχο, αλλά με ένα ηλεκτρικό πατίνι!

Με την πρώτη ματιά το πρωτότυπο πατίνι της Mini μοιάζει με ένα απλό ηλεκτρικό. Ωστόσο, έχει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα που ίσως το οδηγήσουν προς την παραγωγή. Καταρχήν, η έξυπνη σπαστή σχεδίασή του επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του, μιας και χωρά ακόμη και στο πορτμπαγκάζ ενός ΜΙΝΙ. Στη συνέχεια ζυγίζει μόλις 18 kg, ενώ τα πνευματικά του λάστιχα απορροφούν τους κραδασμούς π.χ. στους πλακόστρωτους πεζόδρομους.

Στην βάση του σκελετού υπάρχει μπαταρία λιθίου που φορτίζεται και από μία 12V υποδοχή του αυτοκινήτου (και φυσικά στο σπίτι με το κατάλληλο τροφοδοτικό) και προσφέρουν αυτονομία από 15 έως 25 km. Ανάλογα, δηλαδή με το πόσο πιέζει με τον αντίχειρα του το γκάζι ο αναβάτης, ενώ για την επιβράδυνση -με χαρακτηριστικά ανάκτησης ενέργειας- υπάρχει μία δεύτερη μανέτα. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το Citysurfer είναι 25 km/h και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το βρίσκουμε αρκετά ενδιαφέρον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!