ΑΓΩΝΕΣ

F1, οι πρώτες δοκιμές της McLaren-Honda

vandoorne-abudhabi14postseasontest-leaves-c640

Οι πρώτες δοκιμές της ιστορικής βρετανικής ομάδας με μονάδα ισχύος Honda, ξεκίνησαν στο πλαίσιο του διήμερου τεστ που πραγματοποιούν οι ομάδες της Formula 1 στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Η McLaren που πήρε το τελευταίο από τα οχτώ πρωταθλήματα κατασκευαστών στην ιστορία της το 1998 με τη Mercedes έχει μακρά πετυχημένη παράδοση με τη Honda. Η συνεργασία τους από το 1988 έως το 1992 απέδωσε 43 νίκες και τέσσερα νταμπλ τίτλων. Για τη Βρετανική ομάδα οδηγεί ο Stoffel Vandoorne, δοκιμαστής και δεύτερος στο πρωτάθλημα GP2 φέτος. Αυτό γιατί δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιος θα οδηγεί για την ομάδα το 2015, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι Alonso-Button. Οι δοκιμές δε ξεκίνησαν καλά, το μονοθέσιο έμεινε ακίνητο όλο το πρωί.

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της εταιρείας Eric Boullier σημείωσε: «Το να θέσεις ένα μονοθέσιο σε λειτουργία είναι λίγο πιο περίπλοκο σήμερα. Κάναμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους τρεις φορές. Δεν αλλάζει τίποτα για μας το τι ώρα θα βγούμε. Σκοπός μας είναι να δούμε την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της μονάδας ισχύος. Στην αρχή θα κάνουμε μόνο λίγους γύρους σε κάθε έξοδο. Δεν θα πιέσουμε για να γράψουμε χρόνο. Θα τσεκάρουμε όλα τα συστήματα αυτές τις δυο μέρες».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!