ΑΓΩΝΕΣ

F1, o Horner βλέπει την Mercedes ακόμη πιο δυνατή το 2015

horner-china14-pitlane960

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner, δεν πιστεύει ότι πρέπει από τώρα η ομάδα του να ξεγράψει το 2015. Οι πρωταθλητές που έχασαν το στέμμα τους φέτος, είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε τις Mercedes σε 3 αγώνες, Καναδά, Ουγγαρία, Βέλγιο με το Ricciardo.

Παρότι η Renault αποφάσισε ν’ αλλάξει στρατηγική και να αντιμετωπίζει πλέον την Red Bull σαν αποκλειστικό συνεργάτη οι πρωταθλητές δε θα έχουν πλέον την ίδια δομή. Το αστέρι της ομάδας, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettell του χρόνου θ’ αγωνίζεται με τα χρώματα της Ferrari, ενώ ο επικεφαλής σχεδιασμού, Adrian Newey θα βρίσκεται μεν στους κόλπους της εταιρείας, αλλά αποστασιοποιημένος από την ομάδα. Θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες για το ποια είναι μεγαλύτερη απώλεια χωρίς να καταλήξουμε κάπου.

Ο Horner αναφερόμενος στο τέλος εποχής για την Red Bull ήταν ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τη συνέχεια: “Μη μας ξεγράφετε ακόμη για τη νέα χρονιά. Σίγουρα η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό με τις αναβαθμίσεις που ακούμε ότι θα φέρει η Mercedes είναι πολύ δύσκολο να μειωθεί. Αν πιστέψει κανείς στους αριθμούς που ακούγονται μάλλον θα μεγαλώσει η διαφορά”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!