ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Toyota εισάγει νέας γενιάς προβολείς LED

Η ιαπωνική εταιρία με την σειρά της παρουσιάζει τη νέα γενιά φωτιστικών σωμάτων που διαθέτει και σειρά για τα φώτα πορείας (μεγάλη «σκάλα»)…

Toyota LED Array Adaptive High Beam System HD  (14)Τα νέα φωτιστικά σώματα της Toyota τεχνολογίας LED Array AHS (LED Array Adaptive High Beam System) διαθέτουν μία επιπλέον σειρά η οποία καλύπτει μεγαλύτερο εύρος και χάρη στην ανεξάρτητη λειτουργία κάθε στοιχείου προσφέρεται πιο έξυπνη διαχείριση. Ουσιαστικά, τα φώτα πορείας (μεγάλη σκάλα) παραμένει στάνταρ ενεργοποιημένη και η φωτεινή δέσμη προσαρμόζεται ανάλογα με την φωτεινότητα και την ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Toyota LED Array Adaptive High Beam System HD  (4)Στην κίνηση μέσα στην πόλη η δέσμη απλώνει και φωτίζει σε μεγαλύτερο πλάτος ενώ αλλάζει γεωμετρία αν εντοπιστεί πεζός ή άλλο όχημα (το σύστημα φωτισμού συνδυάζεται με κάμερα στο εμπρός μέρος). Φυσικά, υπάρχει και γωνιακή λειτουργία με τα LED να φωτίζουν τα άκρα ανάλογα με την διεύθυνση του τιμονιού. Τα νέα ενεργά φωτιστικά σώματα θα είναι διαθέσιμα από το νέο έτος σε συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρίας. Διαβάστε εδώ ένα σχετικό άρθρο για τα LED.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!