ΔΙΑΦΟΡΑ

Παπούτσια με ανθρακονήματα από την Porsche

porsche_shoes

Καλές οι αερόσολες στα αθλητικά παπούτσια, υπάρχουν όμως και πιο εξελιγμένες “αναρτήσεις”, όταν περνάμε στην κατηγορία τιμής των 400 ευρώ!

Όπως κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της έτσι και η Porsche έχει τη δική της σειρά προϊόντων. Από ακριβά στυλό και μανικετόκουμπα μέχρι ρούχα και δερμάτινα είδη. Τελευταία προσθήκη στη γκάμα της είναι τα S4, τα νέα αθλητικά παπούτσια που υπόσχονται όχι μόνο εμφάνιση αλλά και επιδόσεις.

Πέρα από μία ανθρακονημάτινη πλάκα στο σκελετό τους, που βοηθά στη μείωση του όγκου και του βάρους, διαθέτουν ένα πρωτοποριακό σύστημα ανάρτησης. Αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να απορροφά τις κάθετες δυνάμεις από το περπάτημα και να τις μετατρέπει σε ώθηση προς τα μπρος. Όσο για το πάνω μέρος, είναι ιδιαίτερα λιτό, με υλικά που ενισχύουν την ελαστικότητά του και βελτιστοποιούν την επαφή με το πόδι. Για όσους λοιπόν θεωρούν τα 400 ευρώ του κόστους ενός ζευγαριού καλή τιμή, δεν έχουν παρά να τα παραγγείλουν.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!