NEA

Αποκαΐδια έγινε μία Lamborghini Miura από λάθος μπουζί [vid]

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της, καταλογίζοντας ευθύνες στο συνεργείο που του έβαλα λάθος μπουζί!

LAMBORGHINI-MIURA-ON-FIRE-1Η Lamborghini Miura είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο σπάνια αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, ενώ ακόμα πιο σπάνιες είναι οι τελευταίες που κατασκευάστηκαν μόλις 150 φορές. Η αξία μιας τέτοιας Miura σε άριστη κατάσταση –σε μέτρια προς κακή όπως αυτή του Σταμάτη Κόκοτα κοστίζει περίπου το 1/3- ανέρχεται σε περίπου 1.200.000 ευρώ και αυτό είναι το ποσό που έχασε ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης των φωτογραφιών και του βίντεό μας, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

LAMBORGHINI-MIURA-ON-FIRE-3Αυτό έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο στο κέντρο του Λονδίνου όταν η σπάνια Lamborghini είχε ολοκληρώσει το σέρβις της σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Περίπου 1,5 χιλιόμετρο μετά έπιασε φωτιά και δεν έμεινε ουσιαστικά τίποτα. Η αιτία της πυρκαγιάς αποδίδεται σύμφωνα με τον εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της –πίσω από το τιμόνι της όταν έγινε το συμβάν ήταν ο γιός του- οφείλεται στο ότι οι μηχανικοί του συνεργείου τοποθέτησαν λάθος μπουζί και φυσικά ο άνθρωπος ακολούθησε τώρα τη δικαστική οδό. Θα βγάλει άραγε άκρη;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!