NEA

Πως θα είναι το νέο VW Golf;

VW-Presentation-MQB

Χαμηλότερο, φαρδύτερο, ελαφρύτερο και φυσικά οικονομικότερο προς την κατανάλωση καυσίμου αναμένεται η επόμενη γενιά Golf, η οποία θα κρύβει και ορισμένες εκπλήξεις…

IdeenExpo 2013 Golf Schnittmodell ist Exponat der WocheΒάσει του νέου της προγραμματισμού η VW θα παρουσιάσει την 8η γενιά Golf σε περίπου δύο χρόνια. Έτσι, η τωρινή, που είναι και η πρώτη που βασίστηκε στο μεταβλητό πλαίσιο MQB, θα αντικατασταθεί το 2017 και θα διαφοροποιείται αισθητά όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, το νέο Golf θα έχει πιο δυναμική και σπορ όψη για να προσελκύσει κυρίως το νεανικό κοινό, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρηθεί το βασικό καλούπι που γνωρίζουμε κοντά τέσσερις δεκαετίες.

Από τεχνολογική σκοπιά, το νέο Golf θα υποβληθεί εκ νέου σε δίαιτα προκειμένου να χάσει έως και 50 kg, στοχεύοντας προς τον μέσο όρο των 95 g CO2/km. Οι βασικές εκδόσεις θα κινούνται από τους νέους τρικύλινδρους 1.0 TSI (από το  Audi A1) και 1.4 TDI (από το VW Polo), ενώ θα διευρυνθεί η χρήση του συστήματος απομόνωσης κυλίνδρων. Φυσικά, θα υπάρξουν και ορισμένες τεχνολογικές εκπλήξεις για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!