ΑΓΩΝΕΣ

McLaren Honda, ποιό θα είναι το δίδυμο;

Button-alonso640

Ο Fernando Alonso πρέπει να θεωρείται ήδη οδηγός της McLaren-Honda για τη νέα σεζόν. Σήμερα στη βρετανική ομάδα συνεδριάζουν για ν’ αποφασίσουν αν θα κρατήσουν στο πλευρό του Ισπανού το Kevin Magnussen ή το Jenson Button.

Ο Ισπανός που έφυγε από τη Ferrari είναι βέβαιο πως του χρόνου θα επιστρέψει στη McLaren με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε και το 2007. Ο Alonso έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά για teammate του τον πολύπειρο Button κάποιοι τονίζουν πως αυτό συμβαίνει γιατί τον θεωρεί «του χεριού του».

Ο ισχυρός άντρας της McLaren, Ron Dennis, με τον οποίο ο Alonso είχε μια εκρηκτική συνεργασία το 2007 έχει τοποθετηθεί σαφώς υπέρ του νεαρού Magnussen γιατί είναι φθηνότερος, μικρότερος σε ηλικία, έδειξε ότι είναι γρήγορος φέτος και μόνο να καλυτερεύσει μπορεί στο μέλλον, δε θα συμβιβαστεί ως δεύτερος οδηγός πίσω από τον Alonso και σίγουρα η μίξη εμπειρίας και νιάτων είναι ένας αποδοτικός συνδυασμός για τις ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!