NEA

Αυτή είναι η μία από τις έξι Ferrari Sergio

Ferrari Sergio official (1)

Η συλλεκτική Ferrari βασίζεται στα μηχανικά μέρη της 458 Spider και θα κατασκευαστεί σε μόλις 6 αντίτυπα προς τιμή του Sergio Pininfarina…

Περίοδο άνθησης διανύει η Ferrari αφού με διαφορά λίγο ημερών από την εξωτική FXX K, παρουσίασε στην ίδια εκδήλωση στο Abu Dhabi και την πρώτη από της έξι συλλεκτικές Sergio. Συγκεκριμένα, αυτή που βλέπετε στην οθόνη σας ταξίδεψε μέχρι τα Εμιράτα για να ενσωματωθεί στην ιδιωτική συλλογή SBH Royal Auto Gallery, η οποία προφανώς και ανήκει σε κάποιον ζάμπλουτο σεΐχη. Την κίνηση της Ferrari Sergio αναλαμβάνει ο γνωστός ατμοσφαιρικός V8 4.5 κινητήρας με 605 PS και 0-100 σε μόλις 3 sec!

Πάντως, σε σχέση με το αρχικό πρωτότυπο η εμφάνιση της Sergio είναι προσγειωμένη με το δίχρωμο αμάξωμα να καλύπτεται σε αρκετά σημεία από μαύρο ανθρακόνημα και να ξεχωρίζει από τις χρυσές ζάντες. Κάθε μια από τις 6 συνολικά Ferrari Sergio που θα κατασκευαστούν θα είναι μοναδική, μιας και το Tailor Made ατελιέ στο Μαρανέλο θα ακολουθήσει επακριβώς τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη της. Άλλωστε κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί και η τιμή των πάνω κάτω 3 εκατομμυρίων…

Ferrari FXX K rendered without a roof 960Εδώ να πούμε πως και οι έξι Ferrari Sergio, έχουν ήδη πωληθεί, όπως και οι σαράντα FXX Κ με την κάθε μία να κοστίζει 2,5 εκ. ευρώ!. Μάλιστα, οι φήμες γύρω από την κατασκευή και μίας έκδοσης FXX K Spider εντείνονται, με τον καλλιτέχνη στο photoshop Evren Milano να μας παρουσιάζει από τις πιθανές εκδοχές του αμαξώματος. Αναφορές στο διαδίκτυο λένε πως η κλειστή sold out FXX-Κ σημείωσε στην πίστα του Φιοράνο ταχύτερο χρόνο από την LaFerrari ρίχνοντας της 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούστε τον ήχο που βγάζει ο V12, που μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, η συνολική του ισχύς φτάνει τα 1.050 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!