NEA

Ξεπούλησαν οι σπέσιαλ Porsche Panamera!

porsche-panamera-exclusive-1

Μέσα σε μόλις 48 ώρες η γερμανική εταιρία κατάφερε να πουλήσει και τις 100 σπέσιαλ Panamera με την κάθε μία να κοστίζει 250.000 ευρώ!

porsche-panamera-exclusive-2Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφήνοντας άναυδα μέχρι και τα μεγαλοστελέχη της Porsche, τα οποία φυσικά θα σκέπτονται την επόμενη σπέσιαλ έκδοση. Βλέπετε, η κονόμα 25 εκ. ευρώ μέσα σε δύο μέρες δεν είναι κάτι συνηθισμένο ακόμη και για την Porsche η οποία στην έκθεση του Λος Άντζελες είχε παρουσιάσει την ειδική έκδοση της Panamera, την Exclusive Series. Και όπως είχε ανακοινωθεί, κατασκευάστηκε μόλις 100 φορές με βάση της την έκδοση Turbo S των 570 ίππων, στην επιμηκυμένη εκδοχή της.

porsche-panamera-exclusive-3Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μια ειδική βαφή, ανάλογης απόχρωσης δερμάτινες επενδύσεις, οθόνες αφής 10 ιντσών για όσους κάθονται πίσω και ένα σετ ειδικά σχεδιασμένων αποσκευών. Κι όλα αυτά σε μια τιμή κοντά στις 250.000 ευρώ, η οποία είναι σχεδόν 90.000 πιο ακριβή σε σχέση με τις αντίστοιχες «απλές» Panamera turbo S!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!