ΑΓΩΝΕΣ

Ο Alonso θέλει τίτλο με την McLaren-Honda

Όσοι παρακολούθησαν από κοντά τα γεγονότα το 2007 ανάμεσα σε Dennis και Alonso, δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι σήμερα οι δυο τους αγκαλιάζονται.

alonso-dennis-laughs-c960Ο Ισπανός πρωταθλητής μίλησε χτες στο Πάραγκον στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου δίδυμου της ομάδας. Η συνέντευξη δημοσιοποιήθηκε από την ομάδα σήμερα.

-Πως αποφάσισες να συνεργαστείς με τη McLaren;

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως το πρώτο μου καρτ ήταν μια ρέπλικα McLaren – Honda ότι ήμουν 3 ετών. Όταν ανακοινώθηκε η αναβίωση της συνεργασίας πέρυσι ήταν ήδη μια ελκυστική προοπτική. Για μένα ήταν δύσκολη απόφαση ν’ αφήσω τη Ferrari που είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα ενός οδηγού. Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω ότι μπορεί να μου δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα και ένα τρίτο παγκόσμιο τίτλο. Επισκέφτηκα τα εργοστάσια εδώ και στην Ιαπωνία και έχω εμπιστοσύνη ότι θα γίνουν σπουδαία πράγματα. Η προσπάθεια προσέγγισης ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο οπότε πρέπει να ευχαριστήσω τον Martin Whitmarsh, τον Eric Boullier, τον Ron Dennis και τον Yasuhisa Arai για τις συζητήσεις που με έπεισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος ως μέλος αυτής της συνεργασίας. Τώρα είναι ώρα για δουλειά, ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό.

-Η Honda επιστρέφει μετά από 6 χρόνια, πόσο καιρό θα χρειαστείτε για την 1η νίκη;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε όλα τα μέσα, το τεχνικό επιτελείο που μπορεί να μας φέρουν σε ανταγωνιστική θέση αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται ρεαλισμός. Η φετινή χρονιά δεν ήταν και τόσο ανταγωνιστική για τη McLaren και το 2015 η Honda θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά με τις μονάδες ισχύος που είναι εξαιρετικά πολύπλοκες. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέχρι να το πετύχουμε. Έχουμε ήδη σημάδια ότι κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!