NEA

Η επιστροφή του Nissan Silvia!

nissan-idx-91

Η Nissan σχεδιάζει να επαναφέρει ένα από τα βαριά διαχρονικά ονόματα της γκάμας της, ώστε να ανταγωνιστεί τα Toyota GT86 και Subaru BRZ…

NISSAN-SILVIAΤο νέο Nissan Silvia θα είναι μικρότερο από το διάδοχο του 370Ζ (για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο), θα βασίζεται στο IDx concept και θα είναι πισωκίνητο. Θα έχει έντονα σπορ χαρακτηριστικά με εμφάνιση που θα δανείζεται στοιχεία από το επίσης πρωτότυπο Sports Sedan.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από το καπό θα υπάρχουν δύο βενζινοκινητήρες, ο μικρότερος 1.200 με μηχανικό υπερσυμπιεστή και ο μεγαλύτερος κλασικός τούρμπο 1.600άρης. Ο τελευταίος υπολογίζεται πως θα αποδίδει περίπου στα 200 άλογα (όσο και ο δίλιτρος ατμοσφαιρικός boxer των GT86 και BRZ), ενώ το νέο Nissan Silvia αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 με σοβαρή πιθανότητα να το δούμε και στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!