NEA

Νέο κόμπακτ SUV από την SsangYong

SsangYong Tivoli official (3)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του Tivoli, ενός νέου μικρού SUV με αρκετά σύγχρονη και ελκυστική σχεδίαση…

SsangYong Tivoli official (2)Τα αυτοκίνητα της SsangYong μπορεί να αποτελούν σπάνιο πλέον φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, αλλά αυτό ίσως και να αλλάξει στο μέλλον με κόμπακτ SUV, όπως το Tivoli, που θα αντιμετωπίσει παρόμοια μοντέλα π.χ. τα Nissan Juke, Jeep Renegade, Honda HR-V, Peugeot 2008. Και σύμφωνα με την τάση της κατηγορίας, πέρα από τις τετρακίνητες εκδόσεις, θα υπάρχουν και προσθιοκίνητες, με το ευρωπαϊκό λανσάρισμα να ξεκινά προς τα μέσα του 2015.

SsangYong Tivoli official (1)Το βασικό του ατού θα είναι ένας τετρακύλινδρος 1.600άρης βενζινοκινητήρας (ενδεχομένως να δούμε και έναν ντίζελ στα ίδια κυβικά), που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην πορεία. Πάντως, η εμφάνισή του είναι αρκετά συμπαθητική, ενώ το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό του, που σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία έχει να επιδείξει πολλές θέσεις για μικρο-αντικείμενα, και φυσικά εξοπλισμό με δυνατότητες διασύνδεσης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!