NEA

Έλκηθρο για το Αϊ Βασίλη με 600 άλογα [vid]

Οι Σουηδοί αδελφοί Lindberg παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για το έλκηθρο του Άϊ Βασίλη με στόχο την …ταχύτερη δυνατή διανομή των δώρων!

THE-600-PS-SLEDGE-1Το έλκηθρο που βλέπετε στο βίντεο δεν το τραβούν ούτε σκυλιά, μήτε τάρανδοι. Για την ώθηση φροντίζουν 600 μηχανοκίνητα «άλογα» που συνδυάζονται με ένα μεταποιημένο έλκηθρο βασισμένο στο πλαίσιο ενός Volvo Duett. Το στιλ του υποτιθέμενου αμαξώματος παραπέμπει σε Ford Model T του ’20, ενώ ο κινητήρας είναι ένας big-block της Chevrolet.

Με τις περιποιήσεις των αδερφών Lindberg, που ασχολούνται με τα dragster, το μοτέρ έχει φτάσει τα 600 άλογα με την κίνηση να περνά μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων σε ερπύστριες της Arctic Cat Lynx. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο Άϊ Βασίλης είχε αυτό το έλκηθρο, δεν θα έφταναν μόνο τα δώρα πιο γρήγορα, αλλά θα …ευχαριστιόταν και ο ίδιος φουλ πατιλίκια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!