NEA

Πόσα tablet και ηχεία χωρά το νέο Audi Q7;

3D sound system in the 2015 Audi Q7 (1)

Το νέο Audi Q7 είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά SUV που υπάρχουν με όλα τα κομφόρ μιας λιμουζίνας…

3D sound system in the 2015 Audi Q7 (5)Χαρακτηριστικό είναι το ηχοσύστημα 3D που περιλαμβάνει έως 23 ηχεία και προσφέρει τρισδιάστατο ήχο, δηλ. πέρα από αυτόν που αντιλαμβάνονται τα δύο ανθρώπινα αυτιά από αριστερά και δεξιά, δημιουργείται και μία επιπλέον διάσταση ήχου ως προς το ύψος, που προσφέρει περισσότερο βάθος και ηχόχρωμα. Στα ηχοσυστήματα με την υπογραφή της Bose και της Bang & Olufsen υπάρχουν τέσσερα επιπλέον ηχεία που δημιουργούν 3D ήχο.

3D sound system in the 2015 Audi Q7 (2)«Όταν ένας καλλιτέχνης τραγουδά από την σκηνή, το δάπεδο και οι τοίχοι της αίθουσας ανακλούν τον ήχο με διαφορετική ταχύτητα. Από το δάπεδο ανακλάτε σε μερικά μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου (msec), όταν ένας τοίχος 40 μέτρα μακριά χρειάζεται περισσότερα από 200 msec. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο αναπαράγεται μία ακόμη διάσταση ήχου, σε διαφορετικό χρόνο, που διορθώνει την απόκλιση αυτή για μεγαλύτερη πιστότητα ήχου» λέει η Audi.

3D sound system in the 2015 Audi Q7 (3)Ένα ακόμη high-light στο νέο Audi Q7 είναι τα δύο tablet 10,1’’ τα οποία εξυπηρετούν τους πίσω επιβάτες και τρέχουν σε Android με επεξεργαστή Nvidia Tegra 4. Τα tablet συνδέονται ασύρματα με το σύστημα πολυμέσων MMI, έχουν χωρητικότητα 32GB, κάμερα HD και όλα τα καλά που μπορεί να προσφέρει μία «ταμπλέτα» στους πίσω επιβάτες. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως όταν οι επιβάτες φτάσουν στον προορισμό τους μπορούν να αφαιρέσουν τα tablet και να τα πάρουν μαζί τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!