ΑΓΩΝΕΣ

Christian Horner: Πήρε πολλά μαθήματα ο Vettel

Vettel-silver14-handswaist960

Μπορεί το 2015 να βρει τον Sebastian Vettel μακριά από την ομάδα που τον ανέδειξε, τη Red Bull Racing, ωστόσο ο επικεφαλής των «ταύρων» Christian Horner μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό. Τον υπερασπίστηκε μάλιστα για τη μέτρια σεζόν που είχε.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνον, από εκείνες που “χτίζουν” χαρακτήρες, σε πολλά επίπεδα. Είχε πολλές ατυχίες και τα πράγματα συνήθως δεν πήγαιναν όπως τα ήθελε. Επίσης, δεν ένιωθε άνετα στο μονοθέσιο με τις αλλαγές κανονισμών που έγιναν. Είναι απίστευτα ταλαντούχος αλλά ήταν επίσης η πρώτη σεζόν που τον κόντραρε στα ίσια και ο teammate του. Πράγμα που επίσης ήταν ένας νέος για εκείνον παράγοντας που έπρεπε να αντιμετωπίσει – στο παρελθόν επικρατούσε πάντα των teammate του. Ήταν λοιπόν μία δύσκολη χρονιά όμως σε καμία στιγμή δεν το έβαλε κάτω, ούτε κατηγόρησε την ομάδα. Νομίζω πως αυτή η χρονιά του χάρισε πολλά μαθήματα», είπε ο Horner στο βρετανικό Autosport.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!