NEA

Επετειακή Shelby 50th Anniversary 427 Cobra

50th Anniversary Shelby Cobra 427 (7)

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, όσο και ξεχωριστά σπορ αυτοκίνητα, γιορτάζει τον μισό αιώνα από την αγωνιστική Shelby Cobra 289 FIA που είχε αφήσει εποχή κυρίως σε αμερικανικούς αγώνες…

Η επετειακή «κόμπρα» της Shelby θα παραχθεί σε μόλις 50 αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης από 120.000 δολάρια (εξαιρείται ο κινητήρας και η μετάδοση, ώστε ο πελάτης να τοποθετήσει συνδυασμό της αρεσκείας του). Οι παραγγελίες ξεκινούν από τις 13 Ιανουαρίου ενώ ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει το Shelby 50th Anniversary 427 Cobra με αμάξωμα από αλουμίνιο ή φάϊμπεργκλας.

Το αλουμινένιο έχει στιλβωμένο χρώμα ανάλογα με το μετάλλου, ενώ εκείνο από fiberglass έχει γαλάζια βαφή με λευκές ρίγες. Φυσικά, υπάρχουν τα διακριτική που τονίζουν την επετειακή έκδοση, αγωνιστικά φρένα, ρετρό καθίσματα, φουλ αναλογικά όργανα στο εσωτερικό με το μεγάλο ξύλινο τιμόνι, 15άρες ζάντες με λάστιχα με λευκά γράμματα (όπως παλιά), καθώς και άλλες λεπτομέρειες που τονίζουν ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα σπορ αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!