NEA

Στην γραμμή παραγωγής της Porsche [vid]

Παρακολουθείστε δύο ενδιαφέροντα βίντεο από το εργοστάσιο στο Zuffenhausen, ένα για την Porsche 918 Spyder και ένα για την Porsche 911…

porsche 918 producton 960H Porsche 918 Spyder είναι το ισχυρότερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ η γερμανική εταιρία και ένα από τα πιο πολύπλοκα λόγω του υβριδικού του συστήματος. Κατασκευάστηκε για να αντιμετωπίσει τις McLaren P1 και LaFerrari και υπάρχει σε μόλις 918 «αντίτυπα» τα οποία έγιναν sold-out. Τα οποία όλο και θα λιγοστεύουν αν συνυπολογίσει κανείς άτυχες στιγμές, όπως ένας Κινέζος από την Σαγκάη. Όλες οι 918 Spyder έχουν ήδη πωληθεί και μέχρι να δούμε το επόμενο supercar που θα μας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον (αυτή δεν είναι άλλη από την Bugatti Chiron), ως μπόνους μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω μερικά ακόμη βίντεο από τις γραμμές παραγωγής εξεζητημένων κατασκευών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!