NEA

Τέλη 2015 η νέα BMW 7 με νέες τεχνολογίες

BMW-7-Series_2013_1000

Τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα κάνει πρεμιέρα η νέα Σειρά 7 η οποία θα είναι ελαφρύτερη έως 200 kg και θα διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας…

BMW-7-Series_2009_1000Για την BMW η 7άρα δεν είναι απλά ένα νέο μοντέλο, αλλά εκείνο που λανσάρει νέες τεχνολογίες που αργότερα μεταφέρονται και στις μικρότερες BMW. Ίσως να θυμάστε την κριτική που δέχτηκε αρχικά το iDrive, καθώς και τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε αρχικά η αισθητική της σχεδίασης για την οποία ήταν υπεύθυνος ο Chris Bangle (ο οποίος όμως με τον τρόπο του οδήγησε στα σημερινά δεδομένα…).

bmw new 7 leak scoop (2)Όπως και να έχει, η νέα BMW 7 θα κυκλοφορήσει τέλη 2015 (μετά την πρεμιέρα της στην Φρανκφούρτη) για να αντιμετωπίσει την Mercedes S-Class προτάσσοντας τα ακόμα πιο τονισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά της όσο και στο high tech περιβάλλον της. Στις διπλανές φωτογραφίες βλέπετε κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο καθώς η νέα 7άρα ήδη δοκιμάζεται στους δρόμους και αναμένεται περίπου 200 kg ελαφρύτερη σε σχέση με την τρέχουσα. Έτσι, οι αναβαθμισμένοι κινητήρες θα έχουν ευκολότερο έργο απέναντι σε μία σαφώς πιο οικονομική, αλλά και πιο γρήγορη νέα 7άρα.

BMW-7-2015-3Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν εξεζητημένες τεχνολογίες άνεσης (π.χ. προεπιλογή ρύθμισης της ανάρτησης μέσω GPS) και διευκόλυνσης (π.χ. αυτόνομο παρκάρισμα σε γκαράζ), ενώ εννοείται πως θα υπάρχει πλήρη ασύρματη ή διαδικτυακή διασύνδεση. Το γνωστό iDrive θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά την λειτουργία του θα συμπληρώνουν οι οθόνες αφής (προαιρετικά θα υπάρχει μια ακριβώς μπροστά από το συνοδηγό για να διαχειρίζεται διάφορα εφαρμογές). Τις φωνητικές εντολές θα συμπληρώνουν οι εντολές με κινήσεις του χεριού, ενώ στο παρμπρίζ θα εμφανίζονται πολλές περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα σημερινά head-up display.

bmw new 7 leak scoop (1)Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά οι ειδικοί εξελίσσουν ειδικά γυαλιά, που θα είναι συνδεδεμένα με τις κάμερες που θα διαθέτει το αυτοκίνητο και πρακτικά θα παρέχουν περιμετρική ορατότητα 360 μοιρών! Ακραίο ή όχι, στην BMW ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις ώστε μέχρι το 2016 να γιορτάσουν ένα σημαντικό για αυτούς γεγονός, κα αυτός δεν είναι άλλος από τα 100ά χρόνια BMW!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!