NEA

Σε πρώτο πλάνο το Lexus GS F

New-2016-Lexus-GS-F (1)

Καλπάζει με 473 άλογα ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα της Lexus, το οποίο σε μερικές μέρες θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Detroit…

Στο μακρινό Detroit η Lexus ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της BMW M5, Mercedes-Benz E 63 AMG και λοιπών μοντέλων του συναφιού με πολλά άλογα, καυτές επιδόσεις και …οικογενειακούς χώρους! Για τα παραπάνω δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβεις τον χαρακτήρα του GS F: εμφάνιση τούμπανο, τεράστια μάσκα εμπρός, τετραπλές απολήξεις πίσω, σπορ εσωτερικό και δύναμη κάτω από το καπό!

Για την ακρίβεια τα 473 άλογα και τα 527 Nm ροπής στις 4.800-5.600 rpm (από ατμοσφαιρικό V8 5.0 που συνδυάζει overlap με προσομοίωση κύκλου Atkinson για βέλτιστη οικονομία), περνούν στους πίσω τροχούς μέσω του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου διαφορικού με χαρακτηριστικά torque vectoring (TVD ή Torque Vectoring Differential κατά την Lexus), όπως και στο RC F. Το TVD διαθέτει τρία προγράμματα (τα Standard, Slalom και Track), ενώ αναβαθμίσεις υπάρχουν στην ανάρτηση, στα φρένα και στην μετάδοση με αυτόματο 8άρι κιβώτιο. Περισσότερα στις 13 του μήνα με το ντεμπούτο του Lexus GS F.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!