NEA

Έξυπνο ρολόι που βάζει μπροστά ένα Hyundai!

Blue Link Smartwatch

Εν όψει της έκθεσης ηλεκτρονικών στο Las Vegas η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε μία νέα σειρά από έξυπνα ρολόγια που ελέγχουν ορισμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου…

Τα smartwatches της Hyundai είναι συμβατά με όσα μοντέλα διαθέτουν το σύστημα πολυμέσων BlueLink. Δηλαδή, στα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας που κυκλοφορούν κυρίως στην αμερικανική αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η τεχνολογία δεν είναι ενδιαφέρουσα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη για «κατέβασμα» στο πρώτο τετράμηνο του 2015 και «τρέχει» σε περιβάλλον Android, ενώ υποστηρίζονται και διάφορες άλλες εφαρμογές (όπως η πλοήγηση μέσω Google Maps κ.α.).

Ο χρήστης μπορεί μέσω του έξυπνου ρολογιού του ή του κινητού του τηλεφώνου να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει το κλείδωμα των θυρών ή να εκκινήσει/σβήσει τον κινητήρα του αυτοκινήτου του. Αν σας έχει τύχει να παρκάρετε σε μεγάλα πάρκινγκ (π.χ. στο αεροδρόμιο), και δεν θυμάστε την θέση του αυτοκινήτου σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Απλά ενεργοποιήστε μέσω του smartwatch τα αλάρμ, και αν αυτό δεν φτάνει, ενεργοποιήστε και την κόρνα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!