NEA

Land Rover Defender με κινητήρα Corvette και 500 άλογα!

Land Rover Defender Ultimate RS by Urban Truck 960

Η βρετανική εταιρία Urban Truck δημιούργησε την extreme έκδοση Ultimate RS, η οποία εξοπλίζεται με τον γνωστό V8 της GΜ που ανήκει στην σειρά LS3 και προέρχεται από την Corvette!

To μοτέρ του κατάμαυρου Defender έχει χωρητικότητα 6.200 cc και στην κορυφαία του εκδοχή αποδίδει 500 άλογα τα οποία φτάνουν στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων, στο οποίο η επιλογή γίνεται μέσω μπουτόν. Στο σύνολο της αναβάθμισης περιλαμβάνεται το χαμήλωμα της ανάρτησης κατά 50 mm, η αντικατάσταση με νέες πιο σκληρές αντιστρεπτικές ράβδους και στους δύο άκαμπτους άξονες, τα αμορτισέρ της Bilstein, 18άρες ζάντες με λάστιχα Yokohama κ.α.

Εννοείται πως ένα αυτοκίνητο όπως το Ultimate RS θα πρέπει να κάνει μπαμ στο μάτι και για αυτό σχεδόν κάθε σημείο είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος όσο και εντός, όπου κυριαρχεί το δέρμα, με κλασικό βρετανικό στυλ με πολλές ραφές, αλλά και τα σπορ καθίσματα. Σχετικά με τις τιμές πώλησης, υπολογίστε στα 119.000 ευρώ για το κοντό τρίθυρο Defender και 125.000 για το μακρύτερο πεντάθυρο το οποίο μάλλον θα έχει και πιο ισορροπημένα χαρακτηριστικά λόγω του μεγαλύτερου μεταξόνιού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!