ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Ταχύτερος ο Vasilyev, ατύχημα για τον Sainz (3η ε.δ.)

Al-Attiyah-Dakar15-day5-act-a960

Επεισοδιακή αποδείχθηκε και η πέμπτη ημέρα δράσης του Ράλι Ντακάρ 2015. Η πρωτιά στα αυτοκίνητα, ανήκε ξανά στη MINI.

Peterhansel-Dakar15-day5-act-a640Μόνο που στην κορυφή των χρόνων μετά το πέρας της 458 χιλιομέτρων χρονομετρημένης διαδρομής (σε συνόλο 697) από το Κοπιάπο προς την Αντοφαγκάστα στη Χιλή, είχαμε ένα νέο όνομα: αυτό του Vladimir Vasilyev. Ο Ρώσος οδηγός της VRT ήταν μόλις 20 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Yazeed Al-Rajhi (Toyota) με τον Robby Gordon (Hummer) να ακολουθεί. Ο πρωτοπόρος της κατάταξης, Nasser Al-Attiyah ήταν τέταρτος αλλά και πάλι, κατάφερε να αυξήσει κατά δύο λεπτά τη διαφορά του από τον έκτο ημέρας και δεύτερο γενικής, Giniel de Villiers.

Ο Stephane Peterhansel ήταν ξανά ο ταχύτερος οδηγός της Peugeot, στην πέμπτη θέση, την ώρα που ο αγώνας του teammate του, Carlos Sainz, ολοκληρωνόταν νωρίς. Ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, είχε ατύχημα είκοσι χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό. Το 2008 DKR αναποδογύρισε πέντε φορές αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες από πλευράς της γαλλικής ομάδας, το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε. Προβλήματα και για τον τρίτο της παρέας, Cyril Despres, που στο 64ο χιλιόμετρο αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα. Αναλυτικά η κατάταξη της 6 ης ειδικής στα αυτοκίνητα:

Θέση Οδηγός Αυτοκίνητο Διαφορά
1 Vladimir Vasilyev Mini/BMW 4h19m18.s
2 Yazeed Al-Rajhi Toyota 20.s
3 Robby Gordon HST/Chevrolet 1m25.s
4 Nasser Al-Attiyah Mini/BMW 3m24.s
5 Stephane Peterhansel Peugeot 4m04.s
6 Giniel de Villiers Toyota 5m44.s
7 Krzysztof Holowczyc Mini/BMW 8m49.s
8 Nani Roma Mini/BMW 10m02.s
9 Erik van Loon Mini/BMW 11m35.s
10 Orlando Terranova Mini/BMW 11m54.s

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!