NEA

Αναβάθμιση για το Chevrolet Volt

CHEVROLET-VOLT-2015-1

Στο Detroit παρουσιάζεται το Volt με νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένο σύστημα πρόωσης…

CHEVROLET-VOLT-2015-9Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες το ανανεωμένο Chevrolet Volt ξεχωρίζει από την πιο μπάνικη μάσκα, αλλαγμένο είναι και το πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό η διάταξη έχει γίνει πλέον 5θέσια. Το ταμπλό έχει αλλάξει ριζικά και έχει γίνει πιο συμβατικό, ενσωματώνοντας και το σύστημα πολυμέσων MyLink, ενώ πλέον υπάρχουν δέκα αερόσακοι, κάμερα οπισθοπορείας και σχεδόν κάθε σύγχρονα ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας.

Το σύστημα πρόωσης Vortec αποτελείται πλέον από έναν ηλεκτροκινητήρα 111 kW και έναν συμβατικό νέο βενζινοκινητήρα 1.500 cc με 101 PS. Το όλο σύστημα ζυγίζει 45 kg λιγότερο, η μπαταρία χωρά 18,4 kWh, ενώ περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική μας ανάλυση. Από πλευράς επιδόσεων, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 160 km/h, το 0-96 km/h είναι στα 8,4 sec, η συνολική αυτονομία είναι στα 680 km, ενώ η καθαρή ηλεκτροκίνηση μέχρι εξαντλήσεως των μπαταριών (φόρτιση σε χρειάζονται 4,5 ώρες σε οικιακό δίκτυο 220 V) έχει αυξηθεί στα 80 km.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!