NEA

Στο Ντιτρόιτ και η Alfa Romeo 4C Spider

ALFA-ROMEO-4C-SPIDER (1)

To σπορ προφίλ της Alfa ενισχύεται από την ανοιχτή εκδοχή της 4C η οποία κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο Detroit…

Alfa Romeo 4C Spider Detroit 100 (3)Η Alfa Romeo 4C λούζεται τα φώτα της δημοσιότητας στο μακρινό Detroit και οι διαφορές εντοπίζονται στα σημεία -όπως είχαμε γράψει– και φυσικά στην μαλακή οροφή η οποία μαζεύεται και αποθηκεύεται. Προαιρετικά υπάρχει και σκληρή hard-top οροφή από ανθρακονήματα, ενώ αισθητικά υπάρχουν μικρής έκτασης αλλαγές, όπως οι νέοι και πιο καλαίσθητοι προβολείς, τα πίσω φώτα LED, οι πλευρικές εισαγωγές αέρα μαζί με τα ανοίγματα εξαερισμού στο καπό, καθώς και οι νέες ζάντες.

Alfa Romeo 4C Spider Detroit 100 (2)Από πλευράς μηχανικών μερών, την Alfa Romeo 4C Spider κινεί ο γνωστός τετρακύλινδρος και τούρμπο 1.750άρης κινητήρας με τους 240 PS. Και από την στιγμή που το απόβαρο επιβαρύνεται μόλις κατά 10 kg, οι επιδόσεις παραμένουν εξίσου καλές με της κουπέ, με το 0-96 km/h (το 0-60 mph των Αμερικανών και Άγγλων) να ολοκληρώνεται σε 4,1 sec και την τελική να φτάνει τα 258 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!