ΑΓΩΝΕΣ

To πρωτάθλημα αρχίζει!

F1 Grand Prix of Russia

Η εορταστική ανάπαυλα τελείωσε για ομάδες, οδηγούς και μηχανικούς. Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων που ξεκινούν οκτώ μέρες.

Μοιάζει σα μακρινό παρελθόν το 2007 όταν η McLaren έκανε ένα τεράστιο σόου στη Βαλένθια για την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου με 10 χιλιάδες καλεσμένους απ’ όλο τον κόσμο – ανάμεσά τους ήμασταν και 9 Έλληνες δημοσιογράφοι – και 200 χιλιάδες Ισπανούς να παραληρούν στο αντίκρισμα του Αλόνσο με την ασημί φόρμα. Εν έτη 2015 (δείτε εδώ το πρόγραμμα F1 2015) οι παρουσιάσεις μονοθεσίων γίνονται διαδικτυακά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο να κάνουν άμεσα το γύρο του κόσμου.

Κόντρα σ’ αυτή την τάση η Force India αποφάσισε να πάει στο Μεξικό γενέτειρα του Perez που οδηγεί και φέτος με τα χρώματά της και να κάνει μια φιέστα από τα παλιά εκεί στις 21/1.Το μόνο που θα αποκαλυφθεί εκεί είναι τα χρώματα της νέας Force India καθώς το νέο μονοθέσιο δε θα είναι έτοιμο. Οι δοκιμές ξεκινούν σε 20 μέρες στη Χερέθ της Ισπανίας. Θα έχουμε τρεις περιόδους χειμερινών δοκιμών εξέλιξη: 1-4/2 στη Χερέθ, 19 – 22 και 26/2 έως 1/3 στη Βαρκελώνη. Μέχρι στιγμής η σειρά εκκίνησης για το 2015 διαμορφώνεται ως εξής:

Mercedes #44 Lewis Hamilton #6 Nico Rosberg
Red Bull Racing #3 Daniel Ricciardo #26 Daniil Kvyat
Williams #19 Felipe Massa #77 Valtteri Bottas
Ferrari #5 Sebastian Vettel #7 Kimi Raikkonen
McLaren #14 Fernando Alonso #22 Jenson Button
Force India #27 Nico Hulkenberg #11 Sergio Perez
Toro Rosso #33 Max Verstappen #55 Carlos Sainz Jr
Lotus #8 Romain Grosjean #13 Pastor Maldonado
Sauber #9 Marcus Ericsson #12 Felipe Nasr

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!