NEA

Πως θα λέγεται το νέο SUV της Jaguar;

JAGUAR-F-PACE-22

Οι Βρετανοί στην Jaguar περιμένουν πως και πως το πρώτο τους SUV που θα λανσαριστεί μέσα στο 2016…

JAGUAR-F-PACE-4Λίγο μετά την Bentley, η οποία ανακοίνωσε πως το πρώτο της SUV στην ιστορία της θα ονομάζεται Bentayga, έφτασε και η σειρά της Jaguar να επιβεβαιώσει πως το δικό της -επίσης πρώτο στην ιστορία της- εκτός δρόμου μοντέλο θα ονομάζεται τελικά F-Pace (το πρωτότυπο είναι το C-X17). Τις βασικές εκδόσεις θα κινούν οι νέας γενιάς δίλιτροι τετρακύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου, με απόδοση περίπου από 200 άλογα.

JAGUAR-F-PACE-5Από εκεί και πάνω, θα υπάρχει ο V6 των 3.000 cc με απόδοση γύρω στους 340 PS, ενώ ο κορυφαίος V8 των 5.000 cc θα έχει ισχύ περίπου στους 500 PS. Ανάμεσα στις λιγοστές πρώτες πληροφορίες έχει γίνει γνωστό ήδη πως το πλαίσιο θα είναι πλήρως από αλουμίνιο και όπως είπαμε το F-Pace θα βρίσκεται στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών από τα μέσα του 2016.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!