NEA

Έως 710 άλογα το Shelby GT Mustang!

2015 Shelby GT Mustang (4)

Δεν έχουν περάσει μερικές μέρες από τότε που το GT350R παρουσιάστηκε στο Detroit και η Shelby ανακοινώνει μία ακόμη πιο hardcore εκδοχή του Mustang!

2015 Shelby GT Mustang (3)Αυτοκίνητα όπως το Mustang αποτελούν μέρος της κουλτούρας στην Αμερική και στο παρελθόν έχουν υπάρξει πάμπολλες εκδοχές με βασικό άξονα την αναβάθμιση ισχύος. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η Shelby, που συνεργάζεται στενά με την Ford, παρουσιάζοντας το Shelby GT Mustang με αναβαθμισμένο κινητήρα -V8 χωρητικότητας 5,5 lt- στα 635 PS. Η αναβάθμιση συμπεριλαμβάνει έναν «κομπρέσορα» (μηχανικό υπερσυμπιεστή), νέο σύστημα εξαγωγής και ότι καλό έχει ένα τέτοιο tuning.

Τώρα, για όσους τα 635 άλογα δεν είναι αρκετά, η Shelby προσφέρει έναντι 39.995 δολαρίων (εννοείται ως kit και δίχως να συνυπολογίζεται η αξία του αυτοκινήτου) αύξηση της ισχύος στα 700 άλογα! Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται νέα ημιαξόνια, αμορτισέρ/ελατήρια, θολόμπαρα, πιο σφιχτός επιλογέας ταχυτήτων με κοντύτερες διαδρομές, φρένα της Wilwood κ.α. Φυσικά, το αμάξωμα φέρει περισσότερα και μεγαλύτερα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ και από το εσωτερικό δεν λείπουν τα λογότυπα ισχύος Shelby GT.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!