ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Πάει για την νίκη ο Al-Attiyah (11η ε.δ.)

Την πέμπτη του νίκη σε έντεκα ειδικές διαδρομές πανηγύρισε στη διαδρομή από τη Σάλτα προς το Τέρμας ντε Ρίο Χόντο ο Nasser Al-Attiyah.

Al-Attiyah-Dakar15-Day11-act-a960Ο οδηγός από το Κατάρ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην απαιτητική και τεχνική διαδρομή της ημέρας, τοποθετώντας ξανά το X-Raid Mini του στην κορυφή της κατάταξης. Βέβαια αυτή τη φορά, το μήκος της χρονομετρημένης διαδρομής δεν επέτρεψε να ανοίξουν πολύ οι διαφορές. Μόλις 27 δευτερόλεπτα πίσω του ήταν το Mini του Orlando Terranova και στα 39 το Toyota του Giniel de Villiers. Ο Νότιο-Αφρικανός συμβιβάζεται σιγά-σιγά με το γεγονός πως δεν μπορεί να πιάσει τον οδηγό από το Κατάρ ενώ μετά και την ενδέκατη ημέρα δράσης, έχει πια «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση.

Αρωγός σε αυτό ήταν τα προβλήματα του Yazeed Al-Rajhi που ακινητοποιήθηκε λίγο μετά την εκκίνηση λόγω μηχανικής βλάβης. Άδοξο φινάλε σε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο. Αυτό προβίβασε τον σταθερό σε επιδόσεις Krzysztof Holowczyc, σε θέση βάθρου. Για την Peugeot, ήταν άλλη μία χαμηλή πτήση, με τον Stephane Peterhansel έβδομο και τον Cyril Desrpes στην 24η θέση. Ο Peterhansel ανέβηκε στην ενδέκατη θέση της γενικής αλλά είναι ακόμα 50 λεπτά πίσω από τον δέκατο Ronan Chabot με το SMG της Toys Motors. Αναλυτικά η γενική κατάταξη:

Θέση Οδηγός Αυτοκίνητο Διαφορά
1 Nasser Al-Attiyah Mini/BMW 37h12m47.s
2 Giniel de Villiers Toyota 29m01.s
3 Krzysztof Holowczyc Mini/BMW 1h28m49.s
4 Erik van Loon Mini/BMW 2h54m09.s
5 Christian Lavieille Toyota 3h04m21.s
6 Vladimir Vasilyev Mini/BMW 3h13m26.s
7 Bernhard Ten Brinke Toyota 3h41m40.s
8 Carlos Sousa Mitsubishi 3h44m20.s
9 Aidyn Rakhimbayev Mini/BMW 4h03m09.s
10 Ronan Chabot SMG/GM 4h26m29.s

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!