ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To HoloLens της Microsoft στην …παραγωγή!

Το HoloLens θα μπορούσε να βοηθήσει και να εξελίξει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται αλλά και κατασκευάζονται πολλά βιομηχανικά προϊόντα. Μεταξύ αυτών και τα αυτοκίνητα…

Microsofts New Holograms Will Improve Car Design Process 2Μια φορά και έναν καιρό οτιδήποτε προς κατασκευή έπρεπε να σχεδιαστεί σε λευκό χαρτί. Εδώ και χρόνια τα πάντα δημιουργούνται βάσει υπολογιστικών τρισδιάστατων προγραμμάτων επιταχύνοντας σε τεράστιο βαθμό την διαδικασία εξέλιξης και παραγωγής ενός προϊόντος (ενός αυτοκινήτου, στην προκειμένη περίπτωση). Το HoloLens της Microsoft εντάσσεται σε αυτή την τεχνολογία και δημιουργεί -με την κατάλληλη συσκευή- ολογράμματα του περιβάλλοντος και των αντικειμένων που το απαρτίζουν.

Microsofts New Holograms Will Improve Car Design ProcessΟ χρήστης έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το μέγεθος του αντικειμένου/εξαρτήματος -στην μορφή ολογράμματος-, να το περιστρέψει, να το μετακινήσει και να το μεταβάλλει άμεσα και γρήγορα. Για παράδειγμα κάτι που υπάρχει σε μικρή κλίμακα μπορεί με μετατραπεί εύκολα στις πραγματικές του αναλογίες, γεγονός που ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα μπορούσε και να βελτιώσει και να επιταχύνει τη διαδικασία σχεδίασης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!