ΔΙΑΦΟΡΑ

Lamborghini Speedboat, η υπερβολή! [vid]

Το συγκεκριμένο δεν είναι το πρώτο σκάφος της Lamborghini. Με τόσο επιθετική εμφάνιση όμως και με τελική ταχύτητα -στο νερό- 300 χλμ./ώρα, είναι σίγουρα το πιο ακραίο…

speedboatΔεν μπορούμε να σκεφτούμε πολλά μέρη όπου μία Lamborghini Aventador Roadster 50 Anniversario θα πέρναγε απαρατήρητη ή, έστω, δεν θα αποτελούσε το κεντρικό θέμα. Παρόλα αυτά, το supercar week 2015, που διοργανώθηκε στο Palm Beach της Φλόριντα, είναι ένα από αυτά, αφού μπροστά στο Speedboat, ακόμα και αυτή η κορυφαία πρόταση της ιταλικής εταιρίας δείχνει να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Με μήκος 48 πόδια και εφοδιασμένο με 2 κινητήρες twin-turbo Mercury Racing 1350, συνολικής ισχύος 2.700 ίππων, το Speedboat είναι ένας πραγματικός πύραυλος στο νερό, ένα σκάφος που μόνο κορυφαία αγωνιστικά μπορούν να ξεπεράσουν σε ταχύτητα. Χωρίς κυματισμό η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα, μεγαλύτερη από όσο χρειάζεται ένα Boeing για τη απογείωσή του! Αντίστοιχα ακραίο είναι και το κόστος του, που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ. Στο εν λόγω video δεν θα το δείτε σε δράση, ακόμα όμως και εκτός νερού, δεν παύει να εντυπωσιάζει.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!