ΑΓΩΝΕΣ

Η νέα Sauber C34

Sauber-C34-official-a960

Μετά τις Williams, Lotus, McLaren, Mercedes, η Sauber είναι η έκτη κατά σειρά ομάδα που αποκαλύπτει το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέξει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2015. Το όνομα αυτού είναι C34 και θα χρησιμοποιεί και φέτος μονάδες ισχύος της Ferrari….

Sauber-C34-official-d640tallΑκολουθώντας το γνώριμο μοτίβο, η ελβετική ομάδα δεν πραγματοποίησε επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου της, απλά κάποια στιγμή δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες του. Το γκρι χρώμα αποτελεί παρελθόν και η C34 είναι βαμμένη σε μπλε και κίτρινο χρώμα, επιλογή που βασίζεται στις επιθυμίες του κεντρικού έως τώρα χορηγού που είναι η Banco do Brasil. Παράλληλα, η επιλογή χρωμάτων «βολεύει» και σε ότι αφορά στις εθνικότητες των δύο οδηγών, του Σουηδού Marcus Ericsson και του Βραζιλιάνου Felipe Nasr.

Σχεδιαστικά, ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή σχεδιασμού του ρύγχους ενώ οι νέοι κανονισμοί σε αυτόν τον τομέα, έφεραν περαιτέρω αλλαγές στο υπόλοιπο μονοθέσιο. Νέο σχεδιασμό στους τροχούς για βελτιωμένη ροή αέρα, ελαφρές διαφοροποιήσεις στην εμπρός ανάρτηση που έχει και φέτος επιλεχθεί φιλοσοφία ράβδων ώσης. Τα sidepod είναι παρόμοια με τα περυσινά αλλά μικρότερα από της C33, παρότι σύμφωνα με τη Sauber υπάρχουν «αυξημένες απαιτήσεις ψύξης για τη νέα μονάδα ισχύος». Παράλληλα με το μονοθέσιο η ελβετική ομάδα παρουσίασε και το καινούργιο τιμόνι της.

Sauber-C34-6 Sauber-C34-7

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!