NEA

Η Mercedes-AMG GT την μπαίνει στην Porsche 911 [vid]

Η Mercedes τολμά να αμφισβητήσει το πόσο καλύτερη είναι η Porsche 911 από το ολοκαίνουργιο μοντέλο της…

amg-gt vs 911 advert 2Καιρό έχουμε να δούμε κάποια εταιρία να αμφισβητεί το ιερό τοτέμ στα γερμανικά σπορ μοντέλα, την κλασική όλων των εποχών Porsche 911 με την γνωστή συνταγή του «όλα στον πίσω άξονα». Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε μία AMG GT να τα «ρίχνει» σε μία Porsche 911. Μάλιστα, στην Mercedes έχουν βάλει ως στόχο την 911 επιστρατεύοντας ακόμη και τον David Coulthard ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως «…αυτό το αυτοκίνητο θα κάνει πολλούς από όσους έχουν οδηγήσει μια Porsche 911 να αναθεωρήσουν».

Μέχρι να κυκλοφορήσουν σχετικές δοκιμές από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά περιοδικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο καλή είναι η AMG GT. Πάντως, με το να στοχοποιήσει τη Porsche 911, το τμήμα μάρκετινγκ της Mercedes-Benz καταφέρνει να τραβά την προσοχή όλων. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα αναλυτικό άρθρο για ποιους λόγους «…η Porsche 911 δεν θα έπρεπε να υπάρχει!».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!