NEA

Σε πρώτη προβολή το Renault Kadjar

H γαλλική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο της κόμπακτ SUV που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο…

Renault_65506_global_enΑποκάλυψη, λοιπόν, για το πρώτο ουσιαστικά SUV που μπαίνει με αξιώσεις στην κατηγορία των SUV, μιας και το Koleos δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, κυρίως λόγω της άκαιρης γκάμας των κινητήρων. Το Kadjar διαθέτει όλα τα εχέγγυα για μία πολύ καλύτερη πορεία, τοποθετημένο ανάμεσα στο μικρότερο Captur και στο μεγαλύτερο Koleos. Με μήκος 4,45 μέτρα και πλάτος 1,84 μέτρα, το αμάξωμα αποσπά μόνο κολακευτικά σχόλια και παρά την συγγένεια με το Nissan Qashqai (τα δύο αυτοκίνητα βασίζονται στο ίδιο CMF σασί) καταφέρνει να διατηρεί το δικό του στιλ με την σύγχρονη άποψη της Renault να αποτυπώνεται στην μάσκα.

Το εμπρός και το πίσω μέρος του έχουν σαφώς προσαρμοστεί στη σχεδιαστική ταυτότητα της γαλλικής εταιρείας, κάτι που ισχύει και για το προφίλ που χάρη στα πλευρικά προστατευτικά είναι ιδιαίτερο σε όλα τα σύγχρονα Renault. Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στους προβολείς με τα σχήματος C LED φώτα ημέρας, ενώ ανάλογης λογικής είναι και οι επεμβάσεις στο εσωτερικό του Kadjar, όπου βέβαια δεν λείπει το σύστημα διασύνδεσης της γαλλικής εταιρείας, το R-link. Οι χώροι αναμένεται να είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία, ενώ το πορτμπαγκάζ προσφέρει 472 lt.

Το αμάξωμα απέχει από το έδαφος 190 mm, ενώ όπως μπορείτε να δείτε από το όμορφο ταμπλό, υπάρχει διακόπτης για το γνωστό σύστημα τετρακίνησης με τρεις επιλογές (2WD, AUTO, LOCK). Εδώ να πούμε πως θα υπάρχουν και προσθιοκίνητες εκδόσεις και εκτός απροόπτου θα ισχύει ότι και για την γκάμα του αδερφού Nissan Qashqai. Έτσι, μέχρι να υπάρξουν και οι επίσημες πληροφορίες, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις των 1.200 cc με τους 115 PS για την βενζίνη, ενώ η ντίζελ από τα 1.500 cc.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!