NEA

Διαρροή για το Opel Corsa OPC

Opel Corsa OPC official leakded 2015 (1)

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Corsa OPC, περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης.

Opel Corsa OPC official leakded 2015 (3)Λίγο πολύ οι φωτογραφίες -έστω και με τα σήματα της βρετανικής Vauxhall/Opel- μας δείχνουν αυτό που περιμέναμε. ¨Ένα τρίθυρο Corsa με χαμηλωμένο και ντοπαρισμένο αμάξωμα με αεροδυναμικά βοηθήματα και πιο επιθετικούς προφυλακτήρες. Ειδικά στο πίσω μέρος υπάρχει μία μεγάλη αεροτομή στην κατάληξη της οροφής, ενώ πίσω υπάρχουν δύο απολήξεις στα άκρα (αντί της κεντρικής τριγωνικής του τωρινού μοντέλου).

Opel Corsa OPC official leakded 2015 (2)Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα γνωστά μπάκετ καθίσματα, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο. Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες μας, κάτω από το καπό θα υπάρχει αναβαθμισμένος τούρμπο 1.600άρης κινητήρας με ισχύ περίπου στους 200 PS με την κίνηση μπροστά και 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Προαιρετικά, θα υπάρχει και μπλοκέ διαφορικό, ενώ το 0-100 αναμένεται κάτω από τα 7 sec, για το Corsa OPC που θα αντιμετωπίσει τα Fiesta ST, Clio RS και 208 GTi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!