NEA

Volvo που δεν ξεμένουν ποτέ από καύσιμο

Volvo-XC90_2015_1000
H σουηδική εταιρία θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω εξελίσσοντας ένα σύστημα ανεφοδιασμού μακριά από τα πρατήρια καυσίμων…

Η Volvo εξελίσσει ένα σύστημα που θα δίνει την δυνατότητα ανεφοδιασμού του αυτοκινήτου εκτός πρατηρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail. Το σύστημα βασίζεται σε ένα κόμβο επικοινωνίας και όταν τα αποθέματα του αυτοκινήτου τείνουν να εξαντληθούν, ένας κινητός πάροχος καυσίμου (ένα βυτιοφόρο) θα το προσεγγίζει και με ένα κωδικό μίας χρήσης θα ανοίγει την τάπα του ρεζερβουάρ και θα το ανεφοδιάζει.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Volvo Klas Bendrik «η διάδοση των smartphones ανοίγει νέους δρόμους για το πώς μπορείς να συνδέσεις ένα αυτοκίνητο με έναν πελάτη». Και προφανώς η παραπάνω δυνατότητα, έστω και αν δεν είναι από τις βασικότερες, μας δίνει μια ιδέα για τις δυνατότητες και τις ευκολίες που μπορούν να προκύψουν από την διασύνδεση του αυτοκινήτου. Τώρα, αν κάποιες από αυτές υλοποιηθούν, ο χρόνος θα δείξει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!