NEA

Ποια είναι η τελική ταχύτητα του νέου Honda Civic Type-R;

Honda_Civic_Type_new details 2015 (3)

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του νέου Civic Type-R (επιτέλους!) με τους Ιάπωνες να κρατούν ακόμη μυστική την ισχύ του δίλιτρου τούρμπο μοτέρ…

Honda_Civic_Type_new details 2015 (1)Όχι όμως και την τελική ταχύτητα του νέου Civic Type-R η οποία θα φτάνει τα 270 km/h(!) και φυσικά θεωρείται κορυφαία για προσθιοκίνητο μοντέλο. Μέχρι να μάθουμε την ισχύ του τούρμπο δίλιτρου VTEC (που θα είναι σίγουρα πάνω από 300 άλογα), εννοείται πως ένα τέτοιο σπορ μοντέλο πρέπει να επιβραδύνει και εξίσου αποτελεσματικά. Και όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία με τις ειδικής σχεδίαση ζάντες 19 ιντσών, το νέο Type R θα διαθέτει  φρένα της Brembo με δίσκους 350 mm και τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά.

Honda_Civic_Type_new details 2015 (2)Μάλιστα, για να επιτευχθεί η τόσο υψηλή τελική ταχύτητα, οι μηχανικοί της Honda ασχολήθηκαν εκτεταμένα με την αεροδυναμική του, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη έμφαση στην ψύξη. Έτσι, για λόγους αεροδυναμικής έχει επηρεαστεί και η αισθητική του αμαξώματος, το δάπεδο είναι επίπεδο στο κάτω μέρος του, ενώ η μεγάλη πίσω αεροτομή εξασφαλίζει το απαιτούμενο κάθετο φορτίο. Στην διπλανή φωτογραφία φαίνεται ο πίνακας οργάνων με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, ενώ το μπουτόν +R αριστερά είναι ένδειξη για δυνατότητα παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών λειτουργίας ενώ δεν λείπει η κόκκινη ραφή καθώς και ο δείκτης στο τιμόνι για την ένδειξη της ευθείας. Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!